Niva Lashes

är ett nytt märke på marknaden men inte helt nytt för oss. Vi på Tabergs Skönhetsstudio har sedan 2012 jobbat med att få fram det bästa av det bästa inom produkter för fransförlängning. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort; bara det bästa är gott nog för oss.

Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar som Fransstylist och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material; fler tjocklekar/böjer/färger av fransar, fler pincetter för allas olika behov, lim som håller extremt hög kvalité med olika torktider och annat som kan hjälpa dig i ditt arbete. Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det.

Vi reser världen över på mässor och tävlingar, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.

Nina Vaim, founder

Grundare till Niva Lashes är Nina Vaim. Nina har jobbat heltid som Fransstylist sedan 2011, startade sin första salong, skola och webbshop 2012 och har sedan första start haft en enorm passion för just fransförlängning. Nina har fortfarande, efter alla år, kunder på salongen varje dag, utbildningar flera gånger om året och sköter all kontakt med er som är kunder i shoppen. Nina brinner för fransar och detta har gjort att hon reser världen över på mässor och tävling, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Tabergs Skönhetsstudio
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0702180099
Mail: service@nivalashes.com

Katti Enberg, teacher

Hej! Jag heter Katti Enberg och är lärare för Niva Lashes i Göteborg. Jag älskar att lära ut, att hjälpa andra att bli bättre och utvecklas. Det här är någonting jag måste göra för det är mitt livs kall. Lärandet har följt hela mitt yrkesliv. I grunden är jag utbildad barnskötare och har jag arbetat med barn i sjutton år sammanlagt och sedan utbildade jag mig till personlig tränare och instruktör. Arbetade med det i tre år på Nordic Wellness. Jag är pedagog och coach i blodet och det är det jag brinner för! Älskar själv att gå på utbildningar och utvecklas och lära mig nya saker hela tiden så att få ge det till andra är en ära..

Alltid Vacker Salong & Skönhetsskola
Hedåsgatan 4
41253 Göteborg
Telefon: 0736980173
Mail: Alltidvackersalong@gmail.com