Niva Lashes

är fransmärket av Fransstylister för Fransstylister. 2012 startade Nina Tabergs Skönhetsstudio med tillhörande skola, produkter och webbshop inom fransförlängning. Arbetet har sedan fortskridit och vi jobbar ständigt med att hitta det bästa. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort och ändrat igen; bara det bästa är gott nog för oss. 2018 bytte vi namn på vår skola och våra produkter till Niva Lashes för att dela dessa från vår salong. Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar i skönhetsbranschen och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material, allt för att underlätta ditt arbete. Vi reser världen över på mässor och tävlingar, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det. Hos oss på Niva Lashes hittar du produkter och utbildningar för Fransförlängning, Lashlift, Browlift, Fransar och Bryn, Vaxning och Spraytan. Våra utbildningar hittar du på flera ställen i Sverige, nedan ser du en presentation av våra lärare. Vill du bli en del av vårt lärarteam, tveka då inte att kontakta oss.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.

NINA VAIM, FOUNDER & TEACHER

2011 gick jag min första Fransstylist-utbildning och efter det var jag fast. Endast 6månader senare hade jag startat upp en salong. Jag började ta fram ett eget märke, öppnade en webbshop och startade en skola. Fransar är min stora passion och jag brinner för att lära ut och att se andra lyckas med detta galet roliga yrke. Jag jobbar fortfarande heltid med fransar, har kunder på salongen, har utbildningar flera gånger om året, tävlar världen över och sköter all kontakt med er som handlar i shoppen eller är intresserade av våra utbildningar.
Jag älskar tävlingar och under åren har det blivit en hel del, både i Sverige och internationellt som har resulterat i en och annan pokal och topplacering. Jag har även fått äran att vara domare i några olika tävlingar, både på plats och i onlinetävlingar, bland annat domare i SM Fransförlängning 2020.
Det absoluta bästa med att utbilda andra är att se när eleverna lyckas, allt från att sätta den första fransen till när dom vinner sin första tävling. 

Tabergs Skönhetsstudio Niva Lashes AB
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0702180099
Mail: service@nivalashes.com

lärarenina

MALIN BROMAN, TEACHER

Jag började min franskarriär i ett vägskäl mitt i livet. Jag var föräldraledig och sökte förändring. Jag ville prova något nytt. Jag hittade Nina och Niva Lashes. Jag gick en kombinerad grundkurs och det tog ca 1 år innan jag blev certifierad men sedan den dagen har jag jobbat enbart med fransar och jag älskar det, framförallt kunderna och att man alltid kan bli snäppet vassare. Jag är en perfektionist ut i fingerspetsarna och avskyr att inte vara bra på något, jag vill inte bara vara bra, jag vill vara bland de bättre. Med Nina som mentor tog jag placering i mitt första SM som junior. Därefter har det bara gått framåt. Jag blev delägare i Niva Lashes och vår tillhörande salong. Jag placerade mig bra även i mitt andra SM och nästa mål är att testa på den internationella marknaden. 

Mina tidigare yrkesverksamma år har jag alltid fått coacha mina medarbetare och jag drivs av att se andras framgångar. Därför är jag extra stolt över att få utbilda våra elever inom lashlift och Browlift. 

Tabergs Skönhetsstudio Niva Lashes AB
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0709591999
Mail: service@nivalashes.com

TeacherMalin

SANDRA SVENSSON, TEACHER

Hejsan!
Sandra heter jag och är lärare för Niva Lashes i Karlstad.
Jag utbildade mig till fransstylist 2011 och har därefter ägt egen salong i Borås men har nu slagit upp portarna i min hemstad Karlstad.
Min passion för fransar och utveckling drev mig åt lärartankar redan för flera år sedan.
Jag är sedan gymnasietiden utbildad ungdomsledare inom rid- och travsport och redan där tändes en idé hos mig som sa att ledar/läraryrket skulle passa mig som handen i handsken.
Jag brinner verkligen för det här yrket och ser fram emot att få hjälpa och lära ut till nya blivande grymma fransstylister här i Värmland.

Extendra Salong & Skola
Hagalundsvägen 42
65344 Karlstad
Telefon: 0760484778
Mail: sandra@nivalashes.com

IMG_0036-2

EMELIE BOLSING, TEACHER

Mitt namn är Emelie och jag är ägare till salongen Beauty at B´s samt lärare för Niva Lashes i Ulricehamn. Min passion för fransar började år 2015 då jag gick min första grundutbildning och efter det har jag gått ett 20-tal utbildningar inom skönhetsbranschen hos de flesta stora skolorna i Sverige. Mitt mål har varit att bli alla mina förebilders elev, för av varje person lär man sig något nytt. Detta har resulterat i både vinster och pallplatser i både internationella tävlingar och SM i fransförlängning.
Min styrka som lärare är att jag ser varje elev och lämnar ingen bakom. Mig kan man skicka bilder till dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta för att inte missa några fransar mina elever gör, för vid varje bedömning lär man sig något för att bli en lite bättre fransstylist redan till nästa kund

Beauty at B’s
Jönköpingsvägen 12
523 36 Ulricehamn
Telefon: 0762009209
Mail: emelie@nivalashes.com

Emelie

SAHAR ALJANABI, TEACHER

Sahar heter jag och jag är ägare till salongen Just for you, där jag gör flera olika skönhetsbehandlingar. 

Jag började som fransstylist november 2019, och tog mitt första certifikat i maj 2020. Jag älskar mitt jobb och jag gör alltid mitt yttersta för att göra alla kunder nöjda och glada. Jag går konstant på kurser för att utveckla mina kunskaper, samt tävlar och har vunnit flera priser.

Mitt mål är att ge varje elev den bästa kunskapen och ge dom en stadigt grund. Jag ser fram emot att följa deras resa genom detta yrket och jag lära er allt jag kan. Alla elever kommer alltid att få stöd av mig, så ni kan känna er säkra på det ni gör.

Just for you
Borgmästaregatan 10
73132 Köping
Telefon: 0737342718
Mail: sahar@nivalashes.com

teachersahar

THERESE KVIST, TEACHER

Mitt namn är Therese och jag är lärare för Niva Lashes i Göteborg. Jag äger och driver Studio & Academy by TK sen 2014. 

Jag gick min första utbildning i singelfransar hösten 2014 och i volymfransar våren 2015, och har sedan dess gått ett 15-tal vidareutbildningar inom fransförlängning samt andra utbildningar som lashlift, browlift, spraytan och kosmetisk tatuering. Varje år försöker jag uppdatera mig med i alla fall två vidareutbildningar, det kommer hela tiden nyheter. 

Som lärare är mitt mål att ge mina elever en bra och stadig grund att stå på där eleven känner sig trygg i sin kunskap och kan växa till en grym, noggrann stylist.

2017 var jag första gången med och tävlade på SM i Fransförlängning för att jag ville utmana mig själv, och det resulterade i en 1a plats i volymfransar. Det var fantastiskt kul, så tävlandet har jag fortsatt med och det har gett mig fina vinster och placeringar både nationellt och internationellt.  

Studio & Academy by TK
Vårlöksgatan 2A
41706 Göteborg
Telefon: 0708528899
Mail: therese@nivalashes.com

Therese