Niva Lashes

är ett relativt nytt märke på marknaden men inte helt nytt för oss. Vi på Tabergs Skönhetsstudio har sedan 2012 jobbat med att få fram det bästa av det bästa inom produkter för fransförlängning. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort; bara det bästa är gott nog för oss.

Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar som Fransstylist och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material; fler tjocklekar/böjer/färger av fransar, fler pincetter för allas olika behov, lim som håller extremt hög kvalité med olika torktider och annat som kan hjälpa dig i ditt arbete. Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det.

Vi reser världen över på mässor och tävlingar, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.


NINA VAIM, FOUNDER

2011 gick jag min första Fransstylist-utbildning och efter det var jag fast. Endast 6månader senare hade jag startat upp en salong, jag började ta fram ett eget märke, öppnade en webbshop och startade en skola. Fransar är min stora passion och jag brinner för att lära ut och att se andra lyckas med detta galet roliga yrke. Jag jobbar fortfarande heltid med fransar, har kunder på salongen, har utbildningar flera gånger om året, tävlar världen över och sköter all kontakt med er som handlar i shoppen eller är intresserade av våra utbildningar.
Vi levererar högklassigt material och ger dig en utbildning där du som elev kan känna dig i trygga händer.

Tabergs Skönhetsstudio Niva Lashes AB
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0702180099
Mail: service@nivalashes.com

lärarenina

SANDRA SVENSSON, TEACHER

Hejsan!
Sandra heter jag och är lärare för Niva Lashes i Karlstad.
Jag utbildade mig till fransstylist 2011 och har därefter ägt egen salong i Borås men har nu slagit upp portarna i min hemstad Karlstad.
Min passion för fransar och utveckling drev mig åt lärartankar redan för flera år sedan.
Jag är sedan gymnasietiden utbildad ungdomsledare inom rid- och travsport och redan där tändes en idé hos mig som sa att ledar/läraryrket skulle passa mig som handen i handsken.
Jag brinner verkligen för det här yrket och ser fram emot att få hjälpa och lära ut till nya blivande grymma fransstylister här i Värmland.

Extendra Salong & Skola
Hagalundsvägen 42
65344 Karlstad
Telefon: 0760484778
Mail: sandra@nivalashes.com

Sandra

EMELIE BOLSING, TEACHER

Mitt namn är Emelie och jag är ägare till salongen Beauty at B´s samt lärare för Niva Lashes i Ulricehamn. Min passion för fransar började år 2015 då jag gick min första grundutbildning och efter det har jag gått ett 20-tal utbildningar inom skönhetsbranschen hos de flesta stora skolorna i Sverige.Mitt mål har varit att bli alla mina förebilders elev, för av varje person lär man sig något nytt. Detta har resulterat i både vinster och pallplatser i både internationella tävlingar och SM i fransförlängning.
Min styrka som lärare är att jag ser varje elev och lämnar ingen bakom. Mig kan man skicka bilder till dygnet runt, alla dagar i veckan. Detta för att inte missa några fransar mina elever gör, för vid varje bedömning lär man sig något för att bli en lite bättre fransstylist redan till nästa kund.

Beauty at B’s
Jönköpingsvägen 12
523 36 Ulricehamn
Telefon: 0762009209
Mail: emelie@nivalashes.com

Emelie