Niva Lashes

är ett relativt nytt märke på marknaden men inte helt nytt för oss. Vi på Tabergs Skönhetsstudio har sedan 2012 jobbat med att få fram det bästa av det bästa inom produkter för fransförlängning. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort; bara det bästa är gott nog för oss.

Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar som Fransstylist och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material; fler tjocklekar/böjer/färger av fransar, fler pincetter för allas olika behov, lim som håller extremt hög kvalité med olika torktider och annat som kan hjälpa dig i ditt arbete. Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det.

Vi reser världen över på mässor och tävlingar, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.

Nina Vaim, founder

Grundare till Niva Lashes är Nina Vaim. Nina har jobbat heltid som Fransstylist sedan 2011, startade sin första salong, skola och webbshop 2012 och har sedan första start haft en enorm passion för just fransförlängning. Nina har fortfarande, efter alla år, kunder på salongen varje dag, utbildningar flera gånger om året och sköter all kontakt med er som är kunder i shoppen. Nina brinner för fransar och detta har gjort att hon reser världen över på mässor och tävling, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Tabergs Skönhetsstudio Niva Lashes AB
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0702180099
Mail: service@nivalashes.com

Rebecca Berg, teacher

Hej! 

Jag heter Rebecca Berg, och representerar stolt Niva Lashes Stockholm! 

Jag har arbetat med fransförlängningar sedan 2014 och har gått den långa vägen med flertalet utbildningar både i Sverige och utomlands. Från tjocka singelfransar på burk till dagens ultratunna volymfransar med alla tekniker däremellan. Jag har varit både inhyrd och anställd av andra men driver numera en stor härlig salong mitt i hjärtat av Bromma, Stockholm. 

Fransförlängning är ett hantverk och ett yrke man ska kunna arbeta med lång tid framöver. Det är ingen fluga, vi är en stor yrkesgrupp att räkna med och vi är under ständig förändring. Därför är en seriös, innehållsrik och trygg utbildning ditt absolut viktigaste beslut när du ger dig in i fransarnas underbara värld! 

Jag kommer att hjälpa och stötta dig hela vägen, i din takt med dina förutsättningar. 

Ser fram emot att höra från dig! 
Rebecca Berg 
Lärare, Niva Lashes Stockholm

Flawless Alvik
Gustavslundsvägen 34
16751 Bromma
Telefon: 0738535995
Mail: rebecca@nivalashes.com