chiefessays.net

Vem är vi?

Grundare till Niva Lashes är Nina Vaim. Nina har jobbat heltid som Fransstylist sedan 2011, startade sin första salong, skola och webbshop 2012 och har sedan första start haft en enorm passion för just fransförlängning. Nina har fortfarande, efter alla år, kunder på salongen varje dag, utbildningar flera gånger om året och sköter all kontakt med er som är kunder i shoppen. Nina brinner för fransar och detta har gjort att hon reser världen över på mässor och tävling, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Niva Lashes är ett nytt märke på marknaden men inte helt nytt för oss. Vi på Tabergs Skönhetsstudio har sedan 2012 jobbat med demonstration speeches att få fram det bästa av det bästa inom produkter för fransförlängning. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort; bara det bästa är gott nog för oss.

Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar som Fransstylist och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material; fler tjocklekar/böjer/färger av fransar, fler pincetter för allas olika behov, lim som håller extremt hög kvalité med olika torktider och annat som kan hjälpa dig i ditt arbete. Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.