Niva Lashes

är ett nytt märke på marknaden men inte helt nytt för oss. Vi på Tabergs Skönhetsstudio har sedan 2012 jobbat med att få fram det bästa av det bästa inom produkter för fransförlängning. Vi har testat många olika tillverkare från olika delar av världen, ändrat, finjusterat, lagt till, tagit bort; bara det bästa är gott nog för oss.

Niva Lashes erbjuder ett stort sortiment av produkter för dig som arbetar som Fransstylist och vi jobbar ständigt med att utveckla och ta in nytt material; fler tjocklekar/böjer/färger av fransar, fler pincetter för allas olika behov, lim som håller extremt hög kvalité med olika torktider och annat som kan hjälpa dig i ditt arbete. Har du önskningar så var inte rädd att framföra dessa, skicka ett mail genom vår kontaktsida så ser vi över det.

Vi reser världen över på mässor och tävlingar, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Vi hoppas att du ska tycka om våra produkter precis lika mycket som vi gör.

Nina Vaim, founder

Grundare till Niva Lashes är Nina Vaim. Nina har jobbat heltid som Fransstylist sedan 2011, startade sin första salong, skola och webbshop 2012 och har sedan första start haft en enorm passion för just fransförlängning. Nina har fortfarande, efter alla år, kunder på salongen varje dag, utbildningar flera gånger om året och sköter all kontakt med er som är kunder i shoppen. Nina brinner för fransar och detta har gjort att hon reser världen över på mässor och tävling, allt för att hålla sig uppdaterad inom det senast i branschen och för att kunna leverera högklassigt material till er.

Tabergs Skönhetsstudio
Bergslagsvägen 33
562 41 Taberg
Telefon: 0702180099
Mail: service@nivalashes.com

Sandra Svensson, teacher

Hejsan!
Sandra heter jag och är lärare för Niva Lashes i Karlstad.
Jag utbildade mig till fransstylist 2011 och har därefter ägt egen salong i Borås men har nu slagit upp portarna i min hemstad Karlstad.
Min passion för fransar och utveckling drev mig åt lärartankar redan för flera år sedan.
Jag är sedan gymnasietiden utbildad ungdomsledare inom rid- och travsport och redan där tändes en idé hos mig som sa att ledar/läraryrket skulle passa mig som handen i handsken.
Jag brinner verkligen för det här yrket och ser fram emot att få hjälpa och lära ut till nya blivande grymma fransstylister här i Värmland.

Extendra, salong & skola
Hagalundsvägen 42
65344 Karlstad
Telefon: 0760484778
Mail: extendras@gmail.com