[page_header height=”120px” depth=”2″ bg=”72″ bg_overlay=”rgba(0, 0, 0, 0.37)”]

[gap height=”50px”]

[row]

[col span__sm=”12″]

Ångerrätt och återbetalning

Ångerrätt gäller under 30 dagar. Ångerrätten börjar löpa den dag du tog emot varan. När du utnyttjar din ångerrätt ska du sända eller lämna tillbaka varan till oss. Du är skyldig att hålla varan i lika gott skick som när du fick den. Du får inte använda den, men naturligtvis försiktigt undersöka den. Om varan skadas eller kommer bort på grund av att du är vårdslös förlorar du ångerrätten. Vid ångerrätt/byten så sker returen på din egen bekostnad. Returer ska skickas som brev eller paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi alltid returkostnaden för att sända tillbaka så kallade ersättningsvaror.

Återbetalningsskyldighet, vi ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan.

Reklamation

Vi står för returkostnad om varan är defekt eller om vi har packat fel. Kontakta oss på kundtjänst så hjälper vi dig att boka returfrakt.

Det är viktigt att du kontaktar oss och berättar om felet så snart som möjligt. Om du reklamerar inom två månader räknas det som att det har skett i rätt tid. Men skälig tid kan även vara längre än två månader. För att du ska kunna reklamera varan ska felet vara ursprungligt, det vill säga det ska ha funnits när du fick varan. Ett ursprungligt fel behöver inte nödvändigtvis visa sig direkt när du fått varan. Normalt slitage faller inte in under ursprungliga fel, och du får inte heller själv ha orsakat felet. Det är alltid du som måste kunna visa att varan är felaktig. Om det visar sig vara ett ursprungligt fel resulterar det oftast i en likvärdig, felfri vara med kostnadsfri omleverans. För att du ska ha rätt att häva köpet och få dina pengar tillbaka måste felet anses vara väsentligt.

Privatpolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja avtalet gentemot dig. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få den information som vi har registrerat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen ska rättas eller tas bort. Kontakta oss i så fall via e-post.

 

[/col]

[/row]

Varukorg
Send message via your Messenger App
Rulla till toppen