Utbildningar

Att lära ut är något som vi verkligen brinner för. Att se när eleven hittar rätt, hittar just sin stil, kommer på de där små små knepen som kan vara avgörande för underverk. Att se när eleven hittar sin passion och framför allt att få följa elevens utveckling, det är verkligen upplyftande för en lärare.
Grundare och ansvarig lärare är jag, Nina. Jag har jobbat i skönhetsbranschen sedan 2002 och med fransförlängning sedan 2011. Att jobba med fransförlängning är min stora passion och jag är noga med att ständigt gå nya utbildningar, vara med på tävlingar och åka på mässor världen över för att hålla mig uppdaterad inom branschen och för att kunna ge dig som elev den senaste informationen.
Våra utbildningar hålls på Tabergs Skönhetsstudio som ligger strax utanför Jönköping och det är härifrån vi har byggt upp vår skola och vårt fantastiska märke Niva Lashes.
Hos oss hittar du utbildningar i fransförlängning, lashlift, färg och form av fransar och bryn, brow henna och vaxning. Mer information om respektive utbildning hittar du här nedan.
Varmt välkommen till oss! <3